torsdag 4 december 2008

Lite kallare idag och några små öppningar i molntäcket. Lite kallt om kinderna när jag promenerade en sväng vid Storskär och Ängmansviken. Oroar mig för att jag tränar för lite med stavarna och att jag borde springa några fler gånger i veckan. Var inne och kollade på tidingen GLIDs hemsida, men hittade inget träningsprogram för skidmotionärer utan snö där heller. Får bli som det blir. Men ingen snö här hemma, ingen Tjejvasa.
Testade "Ingrids kycklingfilégryta"med bland annat aprikoser och mango chutney. Rätt så ok men lite för söt. Imorgon skall jag laga till "Renskavspytt" och "Knaprig blåbärspaj".
Orientering sen i tisdags: Studiecirkel i stugan med 12-13 åringarna. Jag hade med min laptop för att visa RunOway. Fredrik och Frej hade ritat in sina vägval vid några tävlingar så det var kul att titta på. Det jag inte visste hur man gör hade grabbarna full koll på. Så passade LillKarlsson på att visa oss andra hur RastaAnders sprungit vid 25-mannaKorten. 19 minuter tog det till första! Snacka om snurr! Dessutom passerade han ett förbjudet område utan att veta om det eftersom han trodde att han var på ett annat ställe i skogen. RastaAnders springer med en GPS-klocka och kan ladda ner hela loppet på RunOway med den. Varenda steg registreras och det går absolut inte att komma undan sina hjärnsläppsmissar. LillKarlsson menade att han aldrig skulle våga visa hur han springer men jag skulle tycka att det kunde vara kul att få veta vart jag har varit när jag har virrat omkring i skogen.
Övrig orientering - läsa mail, svara på mail, skicka mail och beställa ytterliggare några ungdomsmärken.

AlaAnders, LillKarlsson, RastaAnders och DataFredrik i sekretariatet vid Helg utan Älg.