tisdag 5 maj 2009

Blååååst!

Rackans vad det blåser idag! Och så regnade det en skvätt mitt på dagen och det behövs verkligen. Men, men.. det får inte regna på tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar. Speciellt inte nu på lördag när nästan 1500 skolbarn skall springa Lillkorpen. Då är det viktigt att vädret är fint så att både barn och föräldrar får ett positivt intryck av vår stundvis härliga sport.
Lillkorpen är en tävling för skolbarn som springer i 3-mannalag. 34 år sedan jag hittade på den tävlingen. Tiden går....
Orienteringspyssel den här veckan är bland annat att förbereda nästa veckas styrelsesammanträde med GOF:s styrelse, påminna de andra i orienteringsgruppen om resten av vårens aktiviteter, hjälpa Ullis med kvällens träning samt stå vid startpunkten på Lillkorpen.
Är lite inspirerad av Asplövets gamla bilder och kartor så nu måste jag lära mig att scanna in mina gamla 50 000-delar på min nästan nya skrivare.
Enligt Simon Bendelin, sportreporter på GT, är orientering idrottens svar på hippiekultur. Undrar vad alla militärer, ingenjörer och skollärare tycker om det?