tisdag 27 januari 2009

Solen gör tappra försök, men...

Dagens andra frukost kl 10. Svårt det där med tidsomställningen så dagens första frukost intogs för flera timmar sedan. OM jag hade varit kvar på Meedhupparu så hade nu varit dags för en ny omgång i solen med simning i det varma havet. Mycket härligare blöta än dagens blask utanför mitt fönster.



De senaste två veckorna har simning varit min motion. Gjorde en "chickenlöpning" på gymets löpband men det var grymt tråkigt. Föredrar utomhusvarianten men stannar inne idag och väntar på att kroppen skall bli färdig med jetleggandet. Inte lätt...

Kom hem igår eftermiddag och gjorde en rivstart med orienteringsgruppens planeringsmöte. 15 stycken var kallade, tre hade anmält förhinder och fyra kom till mötet. Var var resten åtta? Inte lätt att planera och bestämma när man inte vet vad alla vill och kan göra. För övrigt var jag väl lite väl optimistisk när jag bestämde tid för mötet. Tänkte inte på att kl 18 i Sverige är kl 23 Meedhupparutid. Var jättetröttt helt enkelt. Hoppas jag är piggare ikväll när det är dags att träffa mina 13-14 åringar i studiecirkeln från gul till orange.