torsdag 21 juni 2012

Sprint i Visby


Som jag skrev förra veckan: "Stupid is as stupid does".
Men i alla fall så klarade jag mig runt utan att ramla. Blev lite nervös vid femman. Stigen in till kröken var fylld med brännäslor så jag halkade ner till vänster och fick ett litet "stup" att klättra uppför. Det är inte så mycket bevänt med klättrande nu för tiden så det mera hasning än kättring. Är rädd att det skall knixa till i ryggen.
Klättringen från starten vid strandpromenaden upp till sexan bland annat längs med kyrktrapporna slet hårt på mina "små" krafter men sen gällde det att springa försiktigt utför in till målet.
Missade inget. En omöjlighet för en gammal Visbybo som jag. Tittar på kartan, ser vart jag skall och tar sedan de gator som jag är närmaste vägen.
"Stupid..." Har naturligtvis haft rejält ont i ryggen och foten idag men det är bara att bita ihop annars så blir det mesta så tråkigt.

Grattis till alla segrare och speciellt till klubbens vinnare! Nya DM-mästare blev Ian i H 10 och Stefan i H 45. Bra gjort!

Foten... Jo, den blev röntgad igår och idag ringde doktorn och meddelade att det utbredd artros som gör att det värker. Googlade naturligvis på artros och jag säger bara SUCK!

Strunt i det nu... Glad midsommar till er alla!