fredag 2 oktober 2009

Städning i Stockholm

I söndags ringde Dottern åter igen och skrek hysteriskt i telefonen. - Dom har inte städat! Och med dom menas de två ungdomar vars lägenhet hon skall hyra fram till nyår. Idag var jag och Fiskgubben på besök och fastän Dottern hade gjort rent på de värsta ställena så förstod vi vilken katastrof det var. Inte undanplockat, inte kastat sopor och grisiga skåp och igengrodda spisplattor. Undrar hur dom har lyckats grisa ner en endast två år gammal lägenhet och vad har dom gjort med spisplattorna?
Städade lite, plockade undan mera av deras saker, slängde sopor och bar ner saker i förrådet. Hoppas bara att vi hittar rätt förråd imorgon när vi flyttar ner ännu mera saker. Just nu står det som vi bar ner idag i ett olåst förråd.
Helt otroligt hur två unga kan låta sin nya lägenhet gro igen på detta vis.

Migrän. Usch! Blir så när man lämnar ett spöregnigt Gotland när det är mörkt, lämnar solglasögonen och sedan traskar ut i ett soligt Stockholm.
Värken och illamåendet börjar släppa och chansar på att det funkar med en löprunda om en stund. Imorgon skall det ju bli regn och då vill jag verkligen inte springa.