lördag 26 januari 2019

Kanske skriva något igen?

Antalet inlägg de senaste åren är lätträknade. Det är väl troligen för att jag inte kan orientera och motionera längre. Lederna i kroppen värker, balansen är urdålig och tröttheten på grund av värken blir allt oftare övermäktig. Finns inte så mycket att skriva om så att säga.
(Och så är det det här med facebook som jag till slut kände mig "tvungen" att joina. )

Tidigare har jag även lagt in gamla kartor, banor, bilder och minnen. Det är kul men det blir lite "tungt" att rota i allt gammalt. Är även en anledning till att bloggandet har dippat rejält.

50 000-del över Lojsta från slutet av 60-talet,
Lite snö finns det och vid klubbstugan finns spår och is på väten. Saknar skidåkningen otroligt mycet och speciellt sådana här vinterdagar med snö, sol och några minusgrader. Men har inte ens kommit ut för att slänga soporna.
Fastnade i städning...

Is på väten januari 2017.
Det är inte så lång tid kvar till pensionen och då kan jag lägga tid och kraft på att bli en piggare orientringstant. Jobbet som lärare tar nu all kraft av mig. Det är mera fysisk krävande än vad många tror att det är. Speciellt när man som jag arbetar i en mer än 100 år gammal skola med sugande stentrappa mellan våningarna.

Kämpar på!

Att hjälpa till vid direktanmälan eller vara mediavärd är numera min lott i orienteringslivet.