lördag 2 maj 2009

Närke del 3

Örebro dag 3 2009
Arbetsdag för Fiskgubben på Örebro travbana. Så är det med trav, nöje för en del och arbete för andra. Sysselsatte mig med att promenera längs Svartån i det härliga vårvädret och besöka Wadköping. Tittade på en utställning om Kajsa Warg och tog bilder med mobilen på en snarkande Kronblom i sin soffa. (Kan inte visa dom eftersom rätta sladden är kvar hemma.)
Kollade lite på skor och kläder. Ett manligt butiksbiträde likande Barbro och Bessens Tomas. Undrar om han bor kvar i Örebro?
För övrigt har jag hela dagen funderat på om jag gjorde rätt som tog handkompassen istället för tumkompassen. Det hade räckt med riktning och kartläsning insåg jag sent i går kväll. 12 kontroller kan det var lika med cirka sex minuters slös med tiden? Glädjetänk?
Hallsberg etapp 3 2000
Ånnaboda. Regnade något mindre. Minns att det var ett bra tc med läktare och har några minnnesbilder av terrängen men vet inte hur det gick.
Många i klubben började krokna i sina husvagnar och tält på C-ortens camping. Likande mest ett träsk. Familjen Larsson var värst drabbad med mamma Ann-Britt som hade insjuknat i lunginflammation.
Fortsatte regna.