torsdag 2 januari 2014

Flera bilder från förra året

2013 juni - augusti
Blommor


Blommor, blommor ... överallt ... skogen, stranden, ängena, fälten, min trädgård, grannens trädgård, Botaniska trädgården och ja, överallt finns dom. Mycket tacksamma att fotografera.

OrienteringSommar utan orientering är ingen riktig sommar. Tjusigaste Miniknatet längs med stranden på Fårö bjöd klubben på vid 2-dagars. Jag hjälpte till vid serveringen och hamburgeriet. Det skall jag aldrig mera göra. Sämre upphängare av senaps- och ketchupflaskorna går nog inte att få tag i. I år vill mina klubbkamrater att jag hjälper till med barn- och ungdomsbanorna vid vår tävling. Tror att mina klubbkamrater har lite för stor tilltro till min förmåga.
Sedan var det 3-dagars och då arbetade jag men två etapper skuggade jag mina fritidsbarn på U 1 och U 2. Uppskattat! Foten, den med plåster på, hängde med sådär. Under plåstret finns ett nålstick där en snäll doktor hade sprutat in kortison i foten. 5-dagars i Boden ville jag åka till men till slut insåg jag att foten och ryggen inte skulle klara av allt gående så det blev bara att stanna hemma. 
Jag hoppas att diskbråcken skall stelna utan operation och att artrosen i foten skall försvinna så att jag om några år, när jag blir pensionär, kan göra som de andra orienteringstanterna. Träna på heltid!
Ja, ja ... hoppas kan man ju alltid.

Födelsedagar


Studenten, sonen, fyllde 28 år och vi fick möjlighet att träffas hela familjen. Härligt! Om några månader blir vi en till i familjen. Spännande!
Farbror Pelle och hans Karin bilade som vanligt hela vägen från Piteå hit till ön och passade på bjuda in oss släktingar på 80 års kalas. Kul!

Utflykter

Det är kul med utflykter. Vi åker till olika ställen här på ön. Tar det lugnt och fikar. Eller så går vi en promenad till stranden.

Tromben


Stannade till i backen på väg till jobbet för att plåta dubbla regnbågar över sjön. På vägen hem pratade en reporter om en tromb som varit synlig på morgonen. Rackans, tänkte jag. Jag var ju där!
Men, men ... jag hade fångat tromben utan att se den. Jippi!