torsdag 14 maj 2009

10-mila på Gotland 2016?

- Det ser jättefint ut! sa den unga kvinnliga läkaren men sköterskan fick ändå bända upp gipset lite eftersom det klämde på knölarna i min klena handled. Någon motionsorientering blir det inte ikväll. Det vågar jag inte. Men det går att löpträna efter träningsprogrammet. Förutom armhävningar och utfallssteg då. Men det klarar jag inte normalt tillstånd heller så det är inget jag gråter över.
Styrelsesammanträdet med styrelsen för Gotlands Orienteringsförbund blev tre timmar långt. Blir så eftersom vi har få sammanträden. GardaKurt tycker att vi skall träffas oftare. Diskussionen om hur vi skall organisera oss och arbeta fortsätter och jag hoppas att vi är färdiga med detta till årsmötet 2010.
Skvaller... kanske blir det 10-mila på Gotland 2016! - Långa natten blir väl 3 mil, skrockade BroAnders som är vår våghalsige initiativtagare.
Annars går det bra att nöja sig med vårt 2-dagars 11-12 juli vid Sjauster och Grynge i Gammelgarn. Välkommen!


Den här utsikten får du kanske se om du deltar i 2-dagars och springer på just den här stigen. På nedersta bilden syns Leos fiskebåt. Han leverar sin fisk till rökeriet på Sysne udd.

En typisk gotländsk punkthöjd med en gammal kontrollställning.

Gotländsk höjdkurva!

En av stränderna, Grynge, som du kan bada vid efter etapperna.