onsdag 1 april 2009

Äntligen blåsippor

Tror dom kom överrens om nyttjande och upphovsrätterna till kartorna runt Visby. Hoppas dom låter någon jurist titta på avtalet så att det inte blir något galet.
Extra årsmötet gick bra och igår kväll var det fullt med barn och ungdomar som tränade vid stugan i det fina vårvädret. Jag tränade gula gruppen på att stega och vrida kompasshuset. Det kom även några vitingar, deras träning börjar efter påsklovet, så det blev lite överkurs för dom.

Själv har jag fortfarande ont i foten-benet-höften och mina braiga allergitabletter är slut. Men det går inte att stanna inne när vädret är på sitt bästa humör. Så.. fram med saxen, klippa till inläggen som jag inte gillar att använda, tejpa foten och leta bland dotterns pryttlar efter några kvarglömda tabletter. Hittade tre stycken!
Kom ut och fick se två citronfjärilar och en backe med blåsippor!

Skippar tejpen nästa gång och inläggen var lika obekväma, bränner under fötterna, som förut. Tid vid doktorn på måndag och vid ortopedkliniken i april. Till dess får jag försöka bota mig själv med tabletter jag har kvar sedan behandlingen av min värkande axel.
Får se om jag kan starta på söndag...

På sidan elva i senaste Skogssport kan man se vår Karin storma fram. Hon deltar i SOFTs utbildning för Unga ledare och nu skall hon som projektarbete ordna en nybörjarkurs för 7-8 åringar tillsammans med Jorunn. De kommer att använda det nya materialet som finns att ladda ner från SOFTs hemsida. Skall verkligen bli kul!

Det går även att läsa om olika bloggar i tidningen. OrienterarenMats tyckte min blogg skulle ha varit nämnd. Kanske det! Men även hans blogg kunde ha varit det. Mest elitbloggar... skrivit om det förut... svensk orientering har attitydproblem. Mycket snack i Offensiven om att alla skall få vara med men när det kommer till kritan så...
Plockade några sippor. Inte fridlysta på Gotland!